dobry sprzęt
Jakie powinno być podstawowe wyposażenie w kuchni, która zajmuje się domowym cateringiem i wysyłką dań do klientów? Póki co myslę o czymś takim
https://naczynia.olkusz.pl/pl/p/Brytfanna-emaliowana-25-cm-czarna-prostokatna-Belis/7075
https://pakowarka.pl/folia-stretch-standard-150-transparentna/
https://www.amazon.com/Mueller-Ultra-Clad-Stainless-17-Piece-Ergonomic/dp/B08PQ4FNFK/ref=sr_1_49?crid=2Y6WBZXHSI5DW&keywords=pots+and+pans+set&qid=1666954281&qu=eyJxc2MiOiI3LjYxIiwicXNhIjoiNy41NyIsInFzcCI6IjcuMTYifQ==&sprefix=pot,aps,220&sr=8-49
Macie jakieś inne pomysły? Czasami niby wszystko jest dopięte na ostatni guzik, a potem się okazuje, że czegoś brakuje, dlatego wolę zapytać wcześniej. Z góry dziękuję za rady.


  PRZEJDŹ NA FORUM