forum e-commerce, handel…

Męskie perfumy do pracy i od święta
T#526456
Facebook
Reklama

dorota poziom 1
#5614047 11.08.2020 21:12:30
Witam. Wybieramy się wraz z partnerem niedługo na wesele. Jak nie trudno się domyślić wykreowanie odświętnego wizerunku nas obydwojga spadło na mnie,) Ubrania i dodatki mamy już kupione, ale przydały by się jeszcze ładne i trwałe perfumy. No i schody się zaczęły, bo na męskich kompozycjach zapachowych nie bardzo się znam. Dobrze aby udało się znaleźć takie, pasujące nie tylko na szczególne okazje ale i na co dzień- chyba zawsze myślę praktycznie,) Co myślicie o produkcie Carolina Herrera:

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

? Cena nie przeraża a opinie są pozytywne.
Czapnik
#7254113 17.02.2021 15:26:51
Doroto, dość uniwersalne są w moim odczuciu perfumy

. Wyróżnia je niesamowita trwałość, co na pewno w odniesieniu do wyjścia na imprezę jest ogromną zaletą. Sam zapach jest dość esencjonalny ale nie pretensjonalny, owocowo-kwiatowy z nutami drzewnymi. Mniej więcej godzinkę po aplikacji na skórę bardzo równomiernie się rozchodzi dlatego do pracy też śmiało można używać.
commerce poziom 1
#7844683 23.07.2021 01:50:19
A odpowiedniki? Nie sprawdzacie może takich perfummerii jak de-luxe pl albp edp24 pl gdzie jest ich naprawdę mnóstwo mi się spodobała Panthera

Męskie perfumy do pracy i od święta
T#526456
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!