forum e-commerce, handel…

Formularz przy wysyłce poczty?
T#58393
Facebook
Reklama

delaRobal
#404784 06.01.2010 17:54:36
Panie Adminie, w jaki sposób zrobić takie cudo przy wysyłce poczty jak jest na Pańskiej stronie? Chodzi mi o to żeby nie podawać nigdzie w treści swojego maila ponieważ dostawałem zbyt dużo spamu i zostałem zablokowany w mojej hurtowni. Chciałbym żeby klient po kliknięciu w zakładkę "mail" dostał do wypełnienia taki właśńi formularz kontaktowy. Czy platforma abc24 coś takiego ma w standardzie czy korzysta Pan z zewnętrznego serwera? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
admin poziom 4 Administrator 
#404797 06.01.2010 18:10:26
Zgodnie z wymogami i dobrym obyczajem pełne dane kontaktowe do firmy (zawierające e-mail) powinny być widoczne na stronie sklepu. W naszym przypadku jest formularz ponieważ pocztę obsługuje kilka osób a w ten sposób może ona być kierowana do wszystkich jednocześnie. mając na względzie to co napisałem platforma abc24.pl nie udostępnia możliwości ukrywania danych kontaktowych i adresu e-mial po postacią formularza.

Regulamin naszej platformy również wymaga wprowadzenia wszystkich danych kontaktowych tak aby klient zawsze mógł je odszukać w zakładce "o sklepie".
Formularz przy wysyłce poczty?
T#58393
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!