| 
 
 
 |  | Strona: 1 / 1    strony: [1] | 
 
 | dobry sprzęt |  | 
 |  |  |  | flynn | 28.10.2022 13:16:29 |  |  
 Grupa: Użytkownik
 
 Posty: 174 #8018911
 Od: 2021-9-16
 
 | Jakie powinno być podstawowe wyposażenie w kuchni, która zajmuje się domowym cateringiem i wysyłką dań do klientów? Póki co myslę o czymś takim https://naczynia.olkusz.pl/pl/p/Brytfanna-emaliowana-25-cm-czarna-prostokatna-Belis/7075
 https://pakowarka.pl/folia-stretch-standard-150-transparentna/
 https://www.amazon.com/Mueller-Ultra-Clad-Stainless-17-Piece-Ergonomic/dp/B08PQ4FNFK/ref=sr_1_49?crid=2Y6WBZXHSI5DW&keywords=pots+and+pans+set&qid=1666954281&qu=eyJxc2MiOiI3LjYxIiwicXNhIjoiNy41NyIsInFzcCI6IjcuMTYifQ==&sprefix=pot,aps,220&sr=8-49
 Macie jakieś inne pomysły? Czasami niby wszystko jest dopięte na ostatni guzik, a potem się okazuje, że czegoś brakuje, dlatego wolę zapytać wcześniej. Z góry dziękuję za rady.
 |  |  |  |  | Electra | 31.10.2025 10:17:48 |  |  
 
  | 
			
			
		 |  |  |  |  | Feliks | 28.02.2024 17:46:00 |  |  
 Grupa: Użytkownik
 
 Posty: 305 #8158714
 Od: 2023-10-26
 
 | Przeglądając frytownice gastronomiczne, koncentrujemy się na tych, które mają dużą moc. Im jest ona wyższa, tym szybciej nagrzewa się olej, a smażone potrawy są szybciej gotowe do spożycia. Tutaj https://mykitchen.pl/frytownica-do-gastronomii-czym-sie-powinna-charakteryzowac/ znajdziecie więcej informacji w tym temacie. | 
 
 |  | Strona: 1 / 1    strony: [1] | 
 
 | << Pierwsza | < Poprzednia | Następna > | Ostatnia >> | 
 
 
 | Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!! | 
 
 
 |